LinkedIn som strategisk kommunikationsværktøj

Med 15+ års erfaring med LinkedIn, samt dagligt brug af portalen, har jeg en grundlæggende forståelse for, hvordan platformen bedst udnyttes som en effektiv kommunikations- og netværksressource både for personlige profiler og virksomhedssider.

Min erfaring dækker alt fra oprettelse af virksomhedssider, vedligeholdelse af dem og opdatering af private profiler med henblik på employee advocacy-initiativer.

Jeg har arbejdet med udvikling af og implementering af kommunikationsstrategier for både mine egne og etablerede virksomhedssider, med fokus på at skabe værdiskabende og meningsfyldt indhold.

Jeg har afholdt workshops for medarbejdere, hvor jeg har undervist i brugen af LinkedIn som et værktøj til personlig branding og employee advocady-initiativer.

Mine kommunikaitons- og strategiplaner omfatter alt fra oprettelse af virksomhedssider, tekstforfatning af indhold og anbefaling af strategisk planlægning til eksekvering af events såsom LinkedIn audio events med temaer.

Uanset om du ønsker at styrke din virksomheds tilstedeværelse på LinkedIn, optimere medarbejdernes brug af LinkedIn eller skabe en mere personlig og autentisk personlig profil, hjælper jeg dig med at udnytte platformens fulde potentiale tilpasset til dig.

Udforsk min LinkedIn-tilstedeværelse
Jeg har i mange år arbejdet aktivt med at optimering af min egen tilstedeværelse på LinkedIn, både som privatperson og gennem virksomhedssider. Her på siden kan du finde links til mine profiler og populære opslag, som viser, hvordan jeg skaber engagement og værdi gennem strategisk indhold.